KAMPIOENSCHAP HAFO VLAAMS-BRABANT


Algemene richtlijnen omtrent de kampioenschappen 2012

De deelnemende lokalen/verbonden aan het samenspel Hafo Vlaams-Brabant zullen van de centralisatie de standen van de kampioenschappen ontvangen 14 dagen na het spelen van de laatste vlucht die in aanmerking komt voor het kampioenschap

De deelnemende lokalen/verbonden bezorgen de standen van de kampioenschappen aan hun liefhebbers.

Klachten van de kampioenschappen worden overgemaakt aan de centralisatie van Hafo Vlaams-Brabant via het e-mail adres van de centralisatie administratie@hafo.be

Om deel te nemen aan de kampioenschappen en gratis prijzen Hafo Vlaams- Brabant dienen de liefhebbers die hieraan willen deelnemen een bijdrage te geven van 5€. Deze bijdrage krijgen de liefhebbers terug op de kampioenendag Hafo Vlaams-Brabant.

Men neemt deel aan de kampioenschappen en gratis prijzen vanaf de betaling van 5€, vluchten die verspeeld zijn voor deze betaling komen NIET in aanmerking voor de kampioenschappen en gratis prijzen Hafo Vlaams-Brabant.

De liefhebbers kunnen deelnemen aan de kampioenschappen Hafo Vlaams-Brabant na betaling van 5€ en wanneer ze hun duiven inkorven in één en hetzelfde lokaal. Bij inkorven van de duiven op verschillende vluchten in 2 of meerdere lokalen, kunnen ze niet meer deelnemen aan de kampioenschappen Hafo Vlaams-Brabant. (Zie ook punten 5 & 6 van de reglementen mbt inkorven van de duiven)

De kampioenschappen zullen bijgehouden worden door de centralisatie. Er moeten geen formulieren ingediend worden door de liefhebbers zelf.

DUS DE KAMPIOENSCHAPPEN BLIJVEN GRATIS VOOR DE LIEFHEBBERS!!! 


© 2019 by Geert Buelens - U bent bezoeker: teller - Template by Free WebTemplates for Hafo Vlaams-Brabant by Leonard